Termékek
Menü

 

Szeretne egy kulcsrakész, termékekkel feltöltött profi webáruházat? A CHS ezt ajánlja…

Tudta, hogy az internetes kereskedés volumene évi 20 százalékot meghaladó mértékben növekszik, és idén várhatóan meghaladja a 300 milliárd forintot? Ráadásul a növekedés körülbelül felét minden évben az új belépők adják.

Így ha eddig még nem profitált az internetes kereskedelem előnyeiből, itt az idő elkezdeni.
 

Ehhez nyújt segítséget CHS Partnerbolt megoldásunk, melynek keretében egy termékekkel feltöltött, azonnal indítható webáruházat kaphat percek alatt, kezdeti költség és kockázat nélkül. És ez nem holmi gyenge képességű webáruház: a rendszer hátterét Magyarország legprofibb webáruházas csapata biztosítja.
 

Emellett Ön még a következőket kapja a CHS Partnerbolt részeként:
 

  • Folyamatos naprakészen tartás: a rendszernek nem csak az egyszeri feltöltése, de a folyamatos karbantartása is megoldott, mivel automatikusan frissül a CHS adatbázisából.
  • Magas marketing funkcionalitás: gyorsasága és olcsósága dacára a rendszer tartalmaz minden elterjedt webáruház funkciót, így Ön egy igazán hatékony értékesítő gépezet birtokosa lehet.
  • Kockázatmentes, nem igényel befektetést: Mivel a rendszernek gyakorlatilag nincs se pénzbeli se időbeli befektetési költsége, ezért az Ön kockázata minimálisra csökken, csak nyerhet vele.
  • Teljes biztonságot és diszkréciót: Az adatait maximális biztonsággal védjük, és a vevői/rendelési adataihoz senki sem férhet hozzá, csakis az Ön engedélyével.
  • Automatizált vevőkiszolgálás: a rendszerben lehetőség van "dropshippingre", azaz ha szeretné, a webáruházába bejövő rendeléseket a CHS automatikusan kiszolgálja, így Önnek nem kell a szállítással bajlódnia.
     

És ez még nem minden. Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, most 14 napig ingyen, kötelezettségmentesen kipróbálhatja szolgáltatásunkat az alábbi oldalra kattintva: https://chs.partnerbolt.hu/