Termékek
Menü

A CHS gyorsított áruházi kiszolgálása...

... azoknak, akik szeretnek áruházunkban böngészni, de nem szeretnének feleslegesen várakozni
áruházunkba betérve Önnek csupán a következőt kell tennie:

  1. Fáradjon az információs pult munkatársaihoz, akik készséggel bocsátják az Ön rendelkezésére aktuális rendelésállományát. A rendelésállományban feltüntetjük, mely megrendelt termékeket tudja közvetlenül a szakáruház területén megtalálni, s mely áruk vannak az eladótéren kívüli raktárunkban.
  2. Míg a szakáruházunkban szem előtt: polcon, raklapon lévő termékeit kiválasztja, addig munkatársaink az eladótéren kívül tárolt megrendelt áruit összekészítik és átszállítják. Így mire áruházi körútja végére ér, az áruházon kívüli tételek is számlázóinknál előkészítve várják majd.

A CHS önkiszolgáló információs áruházi terminálja...

... azoknak, akik hozzánk betérve könnyen, kézenfekvően szeretnének további termék-információkhoz jutni
áruházunkba betérő, ott vásárló partnereink szintén számos alkalommal észrevételezték, hogy a kevés információval találkoznak a kihelyezett termékek státuszával (szabadon vihető vagy esetleg foglalt), áruházi vagy áruházon kívüli raktári szabad készletével, árával, és az esetleges termékinformációkkal kapcsolatban. A fenti információk gyors, egyszerű megszerzése érdekében szakáruházunkban információs terminálok kerültek kihelyezésre, ahol Partnereink az egyes termékek vonalkódját leolvasva egyből információt szerezhetnek az adott:

  • termék áráról
  • termék áruházi szabad készletéről
  • termék áruházon kívüli további szabad készletéről
  • esetleges további termékinformációkról

A CHS termékbemutató vitrinek...

... azoknak, akik a termékinformáción kívül magára a termékre is kíváncsiak
Jó néhány termék van, aminek kiválasztásakor - a termék műszaki paramétereinek ismeretén felül - a termék megjelenése, desing-ja is jelentős szerepet játszhat: notebook-ok, PDA-k, digitális fényképezőgépek.

Szakáruházunkba betérő partnereink a fenti termékeink futó modelljeit nem csak műszaki adatlapjukról, de fizikai valóságukban is megtekinthetik termékbemutató vitrinjeinkben. Amennyiben a terméket ki is szeretné próbálni, kérjük, keressék az illetékes termékmenedzsert, aki a terméket vitrinen kívül is bemutatja Önnek.