A CHS gyorsított áruházi kiszolgálása...

... azoknak, akik szeretnek áruházunkban böngészni, de nem szeretnének feleslegesen várakozni
áruházunkba betérve Önnek csupán a következőt kell tennie:

  1. Fáradjon az információs pult munkatársaihoz, akik készséggel bocsátják az Ön rendelkezésére aktuális rendelésállományát. A rendelésállományban feltüntetjük, mely megrendelt termékeket tudja közvetlenül a szakáruház területén megtalálni, s mely áruk vannak az eladótéren kívüli raktárunkban.
  2. Míg a szakáruházunkban szem előtt: polcon, raklapon lévő termékeit kiválasztja, addig munkatársaink az eladótéren kívül tárolt megrendelt áruit összekészítik és átszállítják. Így mire áruházi körútja végére ér, az áruházon kívüli tételek is számlázóinknál előkészítve várják majd.

A CHS önkiszolgáló információs áruházi terminálja...

... azoknak, akik hozzánk betérve könnyen, kézenfekvően szeretnének további termék-információkhoz jutni
áruházunkba betérő, ott vásárló partnereink szintén számos alkalommal észrevételezték, hogy a kevés információval találkoznak a kihelyezett termékek státuszával (szabadon vihető vagy esetleg foglalt), áruházi vagy áruházon kívüli raktári szabad készletével, árával, és az esetleges termékinformációkkal kapcsolatban. A fenti információk gyors, egyszerű megszerzése érdekében szakáruházunkban információs terminálok kerültek kihelyezésre, ahol Partnereink az egyes termékek vonalkódját leolvasva egyből információt szerezhetnek az adott:

  • termék áráról
  • termék áruházi szabad készletéről
  • termék áruházon kívüli további szabad készletéről
  • esetleges további termékinformációkról

A CHS termékbemutató vitrinek...

... azoknak, akik a termékinformáción kívül magára a termékre is kíváncsiak
Jó néhány termék van, aminek kiválasztásakor - a termék műszaki paramétereinek ismeretén felül - a termék megjelenése, desing-ja is jelentős szerepet játszhat: notebook-ok, PDA-k, digitális fényképezőgépek.

Szakáruházunkba betérő partnereink a fenti termékeink futó modelljeit nem csak műszaki adatlapjukról, de fizikai valóságukban is megtekinthetik termékbemutató vitrinjeinkben. Amennyiben a terméket ki is szeretné próbálni, kérjük, keressék az illetékes termékmenedzsert, aki a terméket vitrinen kívül is bemutatja Önnek.

Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.