Aktuális oldal:

Tisztelt Partnerünk!

Az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak visszavételéről szóló 264/2004 (IX. 23.) kormákormányrendelet, az e-hulladék visszavételére és begyűjtésére vonatkozó, előírásainak megfelelve, cégünk, a CHS Hungary Kft. a CCR RELECTRA Nonprofit Kft. közreműködésével gondoskodik az e-hulladék partnereitől történő visszavételéről és begyűjtéséről.

Partnereink két lehetőség közül választhatnak a keletkezett hulladék elszállításával kapcsolatban:
  1. A keletkezett hulladékot beszállítja a CHS budaörsi központjába, vagy a Lehel utcai telephelyére. A hulladék kezeléséről és elszállításáról a továbbiakban a CHS Hungary Kft. gondoskodik.
  2. A keletkezett hulladék elszállítását (egyszerre maximum 1 tonna, vagy 8 m3 hulladékot tudnak elszállítani) Partnerünk kérheti közvetlenül a CCR-től is díjazás ellenében. Az elszállítás díját megrendelés ellenében Partnerünknek fogja kiszámlázni a CCR.

A szállítás költségeiről a hulladékkezelő partnerünk (CCR Magyarország Kft.) tud bővebb felvilágosítást adni a +36-1-413-1562-es telefonszámon, illetve a szallitas@ccrmagyarorszag.hu email-címen.

 
 

Kérjük, hogy az e-hulladék elszállítására vonatkozó igényüket az alábbi adatlap kitöltésével és elküldésével köközzvetlenül a CCR RELECTRA koordináló szervezet felé jelezzék a szallitas@ccrmagyarorszag.hu címen. A koordináló szervezet munkatársai a bejelentést követően rövid határidővel megszervezik az e-hulladék elszállítását.

Bővebb felvilágosításért hívják a CCR RELECTRA irodáját a +36(1)413-1562-es telefonszámon.

 


 
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.