Termékek
Menü menu

Házhoz szállítás

Másnapi : Következő munkanapra, 8-17h között történő kiszállítás.

 • rendelési határidő: hétfő-csütörtök: 15:00, péntek: 14:00
 • lehetséges szállítási célpontok: az ország bármely pontjára
 • a kézbesítés házhoz, vagyis a címzett telephelyéig történik
   
 • Szállítási díj** :

  A VISZONTELADÓ SAJÁT TELEPHELYÉRE történő szállítás esetén:

  Csomagos mennyiségnél (0-60 kg) :
  nettó 50.000 Ft számlaérték alatt : 1000 Ft+áfa/ cím
  nettó 50.000 Ft számlaérték felett : INGYENES

  Raklapos mennyiségnél (300 kg-ig) : INGYENES*
  *(2 raklap felett egyedi ajánlatot készítünk, igényét kérjük az alábbi email címeken kérje: Partnerkapcsolattartója vagy gabor.maczko@chs.hugabor.gulyas@chs.hu)

  VÉGFELHASZNÁLÓHOZ történő szállítás esetén:
  A szállítási díjak értékhatártól függetlenül kiszámlázásra kerülnek.
  Csomagos mennyiségnél (0-60 kg) : 1000 Ft+áfa /cím
  Raklapos mennyiségnél (300 kg-ig) :    Budapest : 3000 Ft+áfa/ cím*
                                                           Vidék     :  6500 Ft+áfa/ cím*
  *(2 raklap felett egyedi ajánlatot készítünk, igényét kérjük az alábbi email címeken kérje: Partnerkapcsolattartója vagy gabor.maczko@chs.hugabor.gulyas@chs.hu)

  **A fenti szállítási díjak háztartási nagygép (pl. hűtőgép), interaktív tábla, napelem, illetve egyes napelem tartószerkezetek szállítása esetén nem érvényesek. A szállítási díj háztartási nagygép, kijelzők 55" felett,és interaktív tábla esetén értékhatártól, és súlytól függetlenül :  6500 Ft/áfa/ db.
  A napelem szállítása minden esetben egyedi ajánlat alapján történik, és a szállítási határidő is változhat.

   igényét kérjük az alábbi email címeken jelezze: Partnerkapcsolattartója vagy gabor.maczko@chs.hugabor.gulyas@chs.hu)
   

A készpénzes teljesítésű szállítások utánvét költsége az esetleges szállítási díjon felül:

Bruttó 50.000 Ft-ig 500Ft + áfa
Bruttó 100.000 Ft-ig 700Ft + áfa
Bruttó 150.000 Ft-ig 900Ft + áfa
Bruttó 150.000 Ft fölött a bruttó összeg 0.6 százaléka.

A maximális beszedhető utánvét összeg : 700.000 Ft

Áruátvételi tájékoztató


Kérjük, a futárszolgálattal történő szállítás esetén a későbbi kézbesítés során felmerülő esetleges károk érvényesítéséhez vegye figyelembe a következőket:

 1. A futár jelenétében a csomagok átvételekor ellenőrizzék a mennyiséget, vagyis azt, hogy a fuvarlevélen szereplő csomag darabszám megegyezik-e az átvett csomagok mennyiségével. 
   
 2. Győződjenek meg a külső csomagolás sértetlenségéről, ha sérült a csomagolás, kérjük a futár segítségével készítsék el a jegyzőkönyvet, és készítsenek róla képeket.
   
 3. Amennyiben jegyzőkönyv felvételére kerül sor, kérjük a jegyzőkönyvet, és a sérült csomagolásról készített fényképeket az átvétel után legkésőbb 1 munkanapon belül juttassák el részünkre: (kiszallitas@chs.hu)
   
 4. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szállítással okozott károk megtérítésére, és a hibás szállításra vonatkozó igényeket csak a fent leírt esetekben vizsgáljuk meg.
   
 5. Nem tudjuk feldolgozni, és elfogadni azt az igényt, ahol nem készül jegyzőkönyv, vagy hiányos, vagy ha az a kézbesítést követő 1 munkanapon túl érkezik be. Ebben az esetben a kártérítésért, és a hibás teljesítésért nem vállalunk felelősséget.

 

Kiemelten kezelendő átvétel

Tekintettel az utóbbi időben a nagyméretű tévék szállítási folyamatában észlelt károk számának növekedésére, a panaszok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, a kézbesítési folyamat során kövesse az alábbi pontokat:

 1. Minden esetben győződjenek meg arról, hogy a külső csomagolás sértetlen. Tekintettel a TV-k törékenységére, a csomagolás legkisebb sérülése is utalhat belső sérülésre. Jellemző sérülések a dobozon: szakadás, nyomás, sarokütések, stb.
   
 2. Kérjük, minden esetben vegyenek fel jegyzőkönyvet, és készítsenek fényképeket, amennyiben a fent említett sérülést, vagy bármilyen más külső sérülést tapasztalnak. A futárszolgálati munkatársnál van jegyzőkönyv, és külső sérülés esetén köteles megvárni a bejelentést.