Termékek
Menü

Cégtörténet

A CHS Hungary Kft. a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, 1999. óta Magyarország TOP-200 vállalata között jegyzik. Kínálatunk felöleli az IT-piac minden jelentős ágát, A-tól Z-ig. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő munkatársainkat tekintjük.

Fontos dátumok:

 • 1994: A CHS Hungary Kft. bejegyzése a Cégbíróságon
 • 1996: Tulajdonosváltás
 • 1996: Hivatalos Hewlett-Packard forgalmazói státusz megszerzése
 • 1997: A vállalat új telephelyre költözött, megnyitott a Váci úti szakáruház
 • 1999: IBM és Compaq termékek forgalmazásának kezdete
 • 2000: 100 % -os magyar tulajdonba kerül a cég
 • 2003: Telephelybővítés a Váci úton
 • 2005: Budaörsön megnyitotta kapuit az új logisztikai központ
 • 2010: Új áruháznyitás a Lehel utcában

 

Céljaink:

Elhivatottan dolgozunk, azon, hogy egyedülállóan széles termék- és komplex szolgáltatáskörünkkel hozzájáruljunk több mint 8000 regisztrált Partnerünk versenyképes piaci szerepléséhez. Jelenleg 296 gyártó több mint 23000 terméke érhető el áruházainkban, a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan frissített és bővített választékkal. Ezzel párhuzamosan széles körű logisztikai, finanszírozási és technikai szolgáltatás portfólióval segítjük ügyfeleink munkáját.

Cél kitűzésünk, hogy olyan vevőorientált cégszervezetet működtessünk, amely folyamatosan tud illeszkedni a piaci igények változásához. Ennek érdekében értékesítésünket öt, dinamikusan fejlődő üzletágra bontottuk (HP-termékek, számítógépek-notebookok, perifériák, komponensek és hálózati eszközök, szoftverek), valamint többszintű értékesítési csatornát alakítottunk ki (központi információs vonal, szakáruházi értékesítők, termékmenedzserek, kiemelt partnerkapcsolati csoport, retail-menedzsment csoport), hogy a kapcsolattartás minden partnerünkkel a számukra legideálisabb módon történhessen. Ráadásként cégünk mellett működik a C-Szerviz Kft., a hazai piac egyik legdinamikusabban fejlődő szakszervize országos partnerhálózattal.

A rendelkezésünkre álló információkat gyorsan és hatékonyan továbbítjuk. Ezért újítottuk meg honlapunkat és webáruházunkat, ahol mindig a legfrissebb információhoz juthatnak Partnereink, valamint lehetőséget kínálunk az online rendelések még hatékonyabb kezelésére. Továbbá ezért működtetjük Infoline rendszerünket, ahol munkatársaink - telefonon, elektronikus úton és személyesen is - azonnali tájékoztatást adnak termékeinkről, árainkról, rendelésekről vagy készleteinkről. Termékmenedzsereink és értékesítő kollégáink ugyancsak ügyfeleink problémáinak megoldásán, kéréseinek gyors teljesítésén dolgoznak.

Partnereinknek rendszeresen bemutassuk a piaci újdonságokat és a legújabb technológiákat. Szervezett értékesítési programjaink, termékoktatásaink, tanfolyamaink, demo programjaink, árubemutatóink mind ezt a célt szolgálják. Budaörsi és Lehel úti szakáruházainkban Fókusz-hét rendezvényeinken kiállítjuk egy gyártó vagy üzletág kiemelt termékeit, amelyek megismerésében szakembereink segítenek Partnereinknek, az érdeklődőknek lehetőségük van az eszközök kipróbálására is.

CHS - az innovatív partner
Szolgáltatási palettánk nemcsak a forgalmazott termékkörök és a kereskedelmi, logisztikai, finanszírozási szolgáltatások területét öleli fel, hanem olyan - a disztribúciós gyakorlatban egyedülálló - innovatív megoldásokat is kínál, mint az egyedi igényekre szóló számítógép-gyártás. Mindezen magas szintű szolgáltatásainkkal partnereink versenyképességét, hatékonyabb működését kívánjuk elősegíteni.

CHS - a logisztikai partner
Kereskedelem-politikánk központjában az áruk folyamatos elérhetősége áll. Rendszeresen keresett termékekből raktárkészletet tartunk vagy rövid szállítási határidőt biztosítunk. Több milliárd forint értékű, folyamatosan frissülő készlettel állunk partnereink mögött, kollégáink mindenkor naprakész információkat tudnak adni az egyes termékek elérhetőségéről, szállítási határidejéről. Webáruházunkon keresztül a nap 24 órájában lehetőséget biztosítunk a tájékozódásra és a rendelések feladására.

CHS - a finanszírozási partner
Tőkeerőnknek köszönhetően cégünk minden együttműködő partnerének hosszútávon is biztos, stabil hátteret képes nyújtani pénzügyi szolgáltatásai révén. Speciális projektek esetében különösen fontosnak tartjuk, hogy már az előkészítés első fázisától kezdődően együttműködjünk ügyfeleinkkel, a legkedvezőbb feltételek kialakításában.

Szervezeti felépítésünk

Az elmúlt években a hazai számítástechnikai piac jelentősen átalakult. A változásokat követve alakítottuk ki cégünk szervezeti felépítését.

Értékesítésünket üzletágakra bontottuk annak érdekében, hogy minden általunk képviselt termék megfelelő támogatást kaphasson, valamint többszintű értékesítési csatornát alakítottunk ki.

Infoline
A CHS elsődleges kommunikációs felülete, ahol napi több ezer hívást kezelünk. Árak, termékek, készletek és logisztikai információk, rendelések és műszaki alapismeretek tekintetében a leghatékonyabb információs szolgálatunk.

Szakáruházi értékesítési csapat
Feladata az áruházi vevőink kiszolgálása, beleértve a termékekre vonatkozó széles körű műszaki-kereskedelmi ismereteket.

Termékmenedzserek
Minden termékhez rendeltünk termékmenedzsert, a kiemeltebb szállítóknál dedikált kollégát alkalmazunk, a kiemelt stratégiai termékek esetében pedig többfős csapat viszi az adott termékvonalat. Feladatuk az adott termékkör teljes kereskedelmi, marketing-, és műszaki-kereskedelmi támogatása, képviselete a cégen belül és a piacaink felé. Munkájukat asszisztensek segítik.

Kiemelt partnerkapcsolati csoport
Feladata a cég legnagyobb, kiemelt partnereinek támogatása komplex ajánlatokkal, egycsatornás logisztikai háttérszolgáltatásokkal, a partnerek számára egyszemélyi kapcsolattartóként megkönnyíteni az eligazodást a CHS által forgalmazott számtalan termék és szolgáltatás között.

Retail-menedzsment csoport
Feladata az országos lefedettségű üzlethálózattal rendelkező kiemelt partnereink kiszolgálásának koordinációja.

Logisztikai csapat
A háttérben tevékenykedve működnek közre a rendelések teljesítésében, koordinálásában, speciális ügyletek lebonyolításában, szállítóink és vevőink felé egyaránt.

Marketing csoport
Feladata a különféle értékesítési akciók, partnerrendezvények megszervezése és lebonyolítása, belső- és külső nyomtatott- és elektronikus, az értékesítést támogató marketing kiadványok, termékismertető anyagok szerkesztése és megjelentetése.

Áruházaink

Mind a Lehel úti, mind budaörsi áruházunkban minden szem előtt, karnyújtásnyira van: teljes termékkínálatunk megjelenik a polcainkon teljeskörű leírással, árakkal. Úgy működik, mint egy önkiszolgáló szupermarket, de vevőink igényeit képzett kereskedők szolgálják ki.

 • Több mint 100 gyártó, közel 14.000 terméke – a vásárlóink szeme előtt
 • Megújuló kínálat naprakész bemutatása
 • Folyamatos akciók
 • Viszonteladói programok

 

Budaörsi áruházunk

CHS_budaors2005. szeptemberében nyitottuk meg budaörsi logisztikai- és irodaközpontunkat, közvetlenül az M1-M7-M0 autópályák mellett. Telephelyünket és annak funkcióit sokéves piaci tapasztalatunk, illetve partnereink igényeinek maximális figyelembevételével alakítottuk ki.

 • Hatalmas parkoló vevőink számára
 • Raktári árukiadó és rakodó rámpák a nagy tételben vásárlók számára
 • 1400 m2 -es önkiszolgáló áruház
 • 8000 m2 -es raktár
 • Szerviz (teljeskörü, RMA kezelés is)


(Megközelítés -térkép)

 

 

Lehel utcai áruházunk

Lehel_utca_shop2010-ben nyitottuk meg, a részben önkiszolgálói jellegű, viszonteladói áruházunkat Budapesten, a Lehel utcában.

 • Jó megközelíthetőség, közel a belvároshoz
 • Őrzött, belső vevőparkoló
 • 700 m2 -es önkiszolgáló áruház
 • Szerviz átvevőpont (viszonteladók részére átadás-átvétel)

 

(Megközelítés -térkép)

 

 

 

CHS cégbemutató letöltése magyar nyelven    CHS cégbemutató letöltése angol nyelven