Termékek
Menü

Partnerré válás

Alaptevékenységéből (nagykereskedelem) adódóan a CHS Hungary Kft. csak viszonteladóként regisztrált Partnereit szolgálja ki.

Cégünk ugyanakkor, az ország vezető számítástechnikai disztribútoraként, folyamatosan várja új Partnerek csatlakozását viszonteladói köréhez. A regisztrációs kérelmeket megvizsgáljuk, ellenőrizzük, hogy megfelel-e a megadott feltételeknek.
 

REGISZTÁCIÓ

A regisztrációt a  REGISZTRÁCIÓ menüponton található űrlap kitöltésével lehet igényelni.
A regisztrációhoz az alábbi dokumentumok feltöltése szükséges:

CÉGEK ESETÉBEN

 • a cégkivonat (nem társasági szerződés, nem végzés, és nem bejegyzési kérelem) másolata
 • aláírási címpéldány másolata,
 • bankszámla igazolás, melyet a Partner számlavezető bankja állít ki és tartalmazza, hogy a Partner az adott banknál vezeti a számláját
 • a honlapunkról letölthető Viszonteladói keretszerződés és Általános szerződési feltételek
 • a honlapunkról letölthető Adatkezelési szerződéskiegészítés
   

EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ESETÉBEN

 • az EV igazolvány másolati példánya vagy az EV bejelentkezésről kiadott igazolás,
 • bankszámla igazolás, melyet a Partner számlavezető bankja állít ki és tartalmazza, hogy a Partner az adott banknál vezeti a számláját
 • a honlapunkról letölthető Viszonteladói keretszerződés és Általános szerződési feltételek
 • a honlapunkról letölthető Adatkezelési szerződéskiegészítés

Fontos! A végleges regisztrációhoz a Viszonteladói keretszerződést, Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szerződéskiegészítést két EREDETI példányban eljuttatni szíveskedjen részünkre személyesen vagy postai úton.
 

A regisztrációhoz elfogadott tevékenységi körök (Cégkivonat szerint):

 • Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme
 • Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
 • Telekommunikációs termék kiskereskedelme
 • Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
 • Információs, híradástechnikai termék kiskereskedelme
 • Irodagép kölcsönzése (beleértve: számítógép)
 • Szoftver kiadás


Internetes hozzáférés engedélyezése

Cégünk honlapjához és webáruházához (www.chs.hu) csak és kizárólag regisztrált Partnereinknek biztosítunk elérhetőséget.

Az adatlapon kérjük, adja meg annak nevét, felhasználó nevét, aki első kőrben a WEB oldalunkat használhatja.

Az Ön által megadott személy nevén és felhasználó nevén kívül a későbbiekben további felhasználóknak adhat jogosultságot, különböző hozzáférési szinteken.


Regisztráció feltétele, időigénye, visszajelzés

Viszonteladóként regisztrálni csak azon Partnereket áll módunkban, akik cégokmányaiból kitűnik, hogy cégük tevékenységi körei között számítástechnikai termékek viszonteladása szerepel. A beérkezett okmányok áttekintését követően, regisztrációjuk elfogadása esetén, 24 órán belül, személyes regisztrációnál maximum 1 órán belül regisztráljuk cégüket viszonteladói adatbázisunkban. Ezzel párhuzamosan biztosítunk a fent leírtaknak megfelelően cégük részére egy hozzáférést honlapunk zárt – viszonteladói – felületéhez.

A fentiekről visszaigazolásunkat az Ön által a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük meg. A regisztráció aktuális helyzetéről a (06 1) 451 3500-as telefonszámon vagy a regisztracio@chs.hu e-mail címen tájékozódhat.

Amennyiben a benyújtott dokumentumok nem felelnek meg a kívánalmaknak, annak tényéről és okáról szintén e-mailben küldünk értesítést az Ön által megadott e-mail címre. Ha ez csak egy adat egyeztetés és helyesbítéssel rendezhető, azt csak és kizárólag írásos formában tudjuk elfogadni.


Viszonteladói státusz megtartása

A viszonteladói státusz üzletszerű, viszonylag nagyobb gyakoriságú vásárlást feltételez. Ehhez igazodva a viszonteladói státusz folyamatos fenntartásához Partnereinktől általában havi gyakoriságú vásárlást, aránylag folyamatos üzleti kapcsolatot, és legalább negyedévente 250.000 Ft halmozott, nettó vásárlási értéket kérünk. Ennek hiányában fenntartjuk a jogot a Partner adatbázisunkból való törlésére, ill. inaktív státuszba helyezésére.


Regisztrált Partnerek fizetési feltételei

Az újonnan regisztrált Partnereink számára készpénzes vagy előre utalásos kiszolgálást biztosítunk.

Későbbiek során, egyedi elbírálás alapján, rendszeres, összességében 2-3 millió Ft realizált forgalom után átutalási lehetőséget is tudunk adni. Ennek feltétele a készfizető kezesi szerződés kitöltése (Budaörsi áruházunkban, személyesen, cégszerűen két példányban aláírva).