Termékek
Menü

2018

 

A CHS Hungary Kft. 2018 karácsonyán 1.000.000 forintot adományozott a Szemem Fénye Alapítványnak, illetve egy 500 000 forint értékű infúziós pumpát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványnak. 

 

CHS Hungary Kft. tulajdonosai és vezetősége számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, így a 2016-os évhez hasonlóan cselekedtek, és ismét a Szemem Fénye Alapítványnak ajánlottak fel egy méltányos összeget, valamint a Tűzoltó utcai Gyermekklinika eszközeinek korszerűsítésére szerettek volna gondot fordítani.

A Gyermekklinika adományának átadására 2018. december 21-én került sor a Tűzoltó utcai Gyermekklinika épületében. A CHS tulajdonosai, Németh Levente, Németh Attila, valamint Vidra László ügyvezető igazgató nyújtotta át, Prof. Dr. Szabó András klinikaigazgatónak és Pataki Anita az Életmentő a Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítvány kuratóriumi elnökének.

2017

 

A CHS Hungary Kft. idén karácsonykor 1.000.000 forintot adományozott a Bátor Tábor Alapítványnak, és szintén 1.000.000 forinttal támogatta az Együtt a Leukémiás Gyermekekért – Gyermekleukémia Alapítványt, hogy hozzájáruljon a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek életminőségének javításához. A támogatások ünnepélyes átadására 2017. decemberében került sor a CHS Hungary Kft. budaörsi telephelyén.

Az egymillió forint értékű, jelképes utalványt a CHS tulajdonosai, Németh Levente és Németh Attila, valamint Vidra László ügyvezető igazgató nyújtotta át az alapítványok képviselőinek.

Vidra László rövid beszédében hangsúlyozta, hogy a CHS Hungary Kft. tulajdonosai és vezetősége számára egyaránt fontos a társadalmi felelősségvállalás, így rendszeresen támogatnak egy-egy érdemes ügyet. Idén azért választották a Bátor Tábor Alapítványt, valamint az Együtt a Leukémiás Gyermekekért – Gyermekleukémia Alapítványt, mert szeretnék javítani a fiatalok életkörülményeit, hiszen ők alkotják jövőnk zálogát.

2016

A CHS Hungary Kft. 2016 karácsonykor 1.000.000 forintot adományozott a Szemem Fénye Alapítványnak, és szintén 1.000.000 forinttal támogatta a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványt, hogy hozzájáruljon a beteg gyermekek mielőbbi gyógyulásához. Ez utóbbi eseményre ünnepélyes keretek között 2016. december 19-én kora délután, a klinika aulájában került sor.


Az egymillió forint értékű, jelképes utalványt a CHS tulajdonosai, Németh Levente, Németh Attila, valamint Vidra László ügyvezető igazgató nyújtotta át Prof. Dr. Szabó András klinikaigazgatónak és Dr. Szirtesné Dr. Tomsits Erikának, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány kuratóriumi elnökének.

 

Vidra László rövid beszédében hangsúlyozta, hogy a CHS Hungary Kft. tulajdonosai és vezetősége számára egyaránt fontos a társadalmi felelősségvállalás, így rendszeresen támogatnak egy-egy érdemes ügyet. Idén azért választották a Szemem Fénye Alapítványt, valamint a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványt, mert szeretnék javítani a fiatalok gyógyításának, kórházi ápolásának és gondozásának körülményeit, hiszen ők alkotják jövőnk zálogát.

 

A klinika képviselői először is megköszönték a nagylelkű adományt, majd hozzátették, hogy a tervek szerint infúziós és tápláló pumpát vásárolnak belőle a beteg gyermekek számára, akik mihamarabbi felépüléséhez így közvetett módon a CHS is hozzájárul.