Termékek
Menü

Pénzügyi szabályzat

A CHS Hungary Kft. saját döntése alapján kínálhat áruhitelt Vevői számára átutalással történő fizetés lehetőségének biztosításával. Az áruhitel biztosításának előfeltételei:

  • A CHS mindenkori szabályozásának megfelelő regisztrált partneri státusz;
  • Bankszámlaszerződés, cégkivonat, aláírási címpéldány;
  • CHS Általános Szerződési Feltételei elfogadásának aláírással való nyugtázása;
  • A (vevő) cég jegyzésre jogosult tisztségviselője által a cég nevében áru átvételére meghatalmazottak aláírási mintája;
  • Folyamatos forgalom bonyolítása megfelelő fizetési fegyelem mellett.

Cégünk valamennyi olyan partnerének, kinek átutalásos státuszt biztosít, egy ún. hitelkeretet állapít meg. Folyamatos kapcsolat, a fizetési határidők betartása esetén a hitelkeret értékét a CHS mindenkor olyan értéken tartja, mely az üzlet zavartalan bonyolításához szükséges, így e korlát ilyen esetekben Partnerünk részére teljes mértékig transzparens, észrevétlen marad.

Fenntartjuk azonban a hitelkeret megváltoztatásának jogát különösen olyan esetben, ha adott Vevőnk ismételten, vagy tartósan fizetési késedelembe esik, vagy olyan, hitelt érdemlő információ merül fel, mely hitelképességének korlátosságára, vagy csökkenésére utal.

A CHS Hungary Kft. olyan esetben, ha egy Vevő mindenkori hitelkeretét meghaladó értékben óhajt árut vásárolni, illetve ha cégünk felé lejárt határidejű tartozása áll fenn, árut csak készpénzfizetés ellenében ad ki. Amennyiben a fizetési késedelem meghaladja a 15 napot, rendszerünk automatikusan visszavonja az átutalásos fizetés lehetőségét, így további tranzakciókat csak készpénzfizetés ill. előzetes átutalás ellenében tudunk bonyolítani. Az átutalásos fizetés lehetőségét külön megállapodás megkötése, vagy természetesen a tartozások rendezése és a helyreállt hitelképesség bizonyítása után örömmel visszaállítjuk.

Annak érdekében, hogy a fenti szabályok indokolatlanul ne okozzanak fennakadást együttműködésünkben, több új felületet biztosítunk pénzügyi adataink egyeztetésére. Internetes információs- és kereskedelmi rendszerünk, a  „Partner” és „Rendelések” oldalán napi frissítéssel tekinthető meg a nyilvántartás szerinti aktuális, és lejárt számlatartozás összege. Amennyiben – a „Partner/Tulajdonságok” oldalán a „Pénzügyi kapcsolat” mezőben közvetlenül megadva, vagy telefonon lediktálva – biztosítanak felénk illetékes e-mail címet, úgy rendszeres e-mail küldeményben tételesen is tájékoztatjuk Önöket nyilvántartott tartozásaikról, azok helyzetéről. Kérjük ezen információk folyamatos figyelését annak érdekében, hogy az esetleges hibákat, félreértéseket még a kellemetlenségeket okozó határidők lejárta előtt korrigálni, elhárítani tudjuk.

Kérdéseik, megjegyzéseik, javaslataik esetén a területtel legkompetensebben foglalkozó kollégáink nyújtanak segítséget. Forduljanak bizalommal Kalmárné Szabó Ildikó  (451-3544),  Szabóné Gotthard Ildikó (555 2834)  vagy Endrődy Éva munkatársainkhoz.
E-mail: kkcs@chs.hu

Szíves együttműködésüket tisztelettel megköszönjük.

CHS Hungary Kft.