Rendelés leadással és fizetéssel kapcsolatosinformációk!

2020. 03. 23.

2020. március 24-től áruházaink határozatlan időre átvételi pontként működnek.

Kedves Partnerünk!

Tekintettel a Koronavírus hazai terjedésére, cégcsoportunk a következő intézkedéseket vezeti be a mai naptól Partnereink és kollégáink egészségének megóvása érdekében. 2020. március 24-től áruházaink határozatlan időre átvételi pontként működnek.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy 2020. március 24-től NINCS lehetőség személyesen áruházainkban Kollégáinknak rendelést leadni, valamint NEM lehet készpénzzel és bankkártyával fizetni!

Ugyanakkor a zavartalan áruellátás érdekében a következő eljárást vezetjük be:

Rendelését leadhatja:

  • Email-en
  • Webáruházon keresztül
  • Mobil webáruházon keresztül
  • Telefonon

A feldolgozott rendeléseket Kollégáink összekészítik és leszámlázzák. Átutalási opcióval nem rendelkező (készpénz, előre utalás) Partnereink részére email –en elküldik az előre utaláshoz szükséges adatokat. A számla végösszegének beérkezése után, telefonon egyeztetett időpontban az előre elkészített csomagot és a számlát áruházaink bejáratánál adjuk át. Átutalási lehetőséggel bíró Partnereink részére összekészítjük a csomagot, amit szintén a telefonon egyeztetett időpontban áruházaink bejáratánál átadunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Jó egészséget kívánunk minden Ügyfelünknek! 
CHS Hungary Kft. 

Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.