COVID-19 Intézkedések a CHS-ben

2020. 03. 18.

Koronavírus terjedésével kapcsolatos intézkedések a CHS-ben!

Kedves Partnerünk!

Cégcsoportunk a Kormány által meghirdetett Vészhelyzeti állapotra való tekintettel számos óvóintézkedést vezetett be, Partnereink és kollégáink egészségének megóvása érdekében, illetve a megnövekedett vásárlói igények kiszolgálását biztosítandó.

Mint az üzleti élet többi felelős szereplője, a CHS Hungary Kft. is fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos információkat

2020. március 18-től az alábbiakban részletezett működési irányelvek szerint, de változatlan elkötelezettséggel állunk ügyfeleink szolgálatában:

Nyitvatartás, Megrendelések

  • Áruházainkban - 2040 Budaörs, Vasút utca 15. valamint az 1134 Budapest, Lehel utca 12. - 15.00 óra után az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos.
    (A Kormány 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletének 6. § értelmében, miután a 2005. évi CLXIV. törvény 2. § 9. és 27. pontja alapján a CHS Hungary Kft. a jogszabály szerint „üzletnek” minősül).
  • A leadott foglalásokat 24 óráig áll módunkban tartani ezután a rendszerünk automatikusan felszabadítja a foglalást. Kérjük rendelését első sorban webáruházunkon keresztül adja le.
  • A korábban megállapodott és írásban foglalt projekteket maradéktalanul teljesítjük.

Központi elérhetőségeink:
https://www.chs.hu/elerhetosegeink-hELERH.html

Munkatársaink elérhetőségei:
https://www.chs.hu/munkatarsaink-hELERH2.html


Személyes Áruátvétel, Fizetési feltételek

  • A WHO, valamint a Magyar Kormány javaslatainak eleget téve, dolgozóink védelmének érdekében a készpénzfizetési lehetőséget határozatlan ideig szüneteltetjük. Áruházainkban, szervízeinkben, valamint az utánvétes kiszállítás esetén a készpénzfizetés NEM lehetséges. Partnereinknek átutalásos számlát állítunk ki, valamint a bankkártyás és előre utalásos fizetési lehetőséget biztosítjuk.
  • A személyes kontaktusok lehetőségét a minimálisra kívánjuk csökkenteni, a megnövekedett áruházi várakozás elkerülése miatt kérjük Partnereinket, hogy átvételi szándékukat valamint annak pontos idejét az átvételt megelőzően telefonon jelezzék - így kollégáink már az összegyűjtött csomaggal várhatják Önt!

Árukiszállítások

  • A megrendeléseink kiszállítása saját futárunkkal változatlan feltételek mellett működik.

Szerviz, Garanciális Ügyek, Áruvisszaküldés

A CHS Hungary Kft által forgalmazott meghibásodott terméket szerviz ügyintézése a lehetőségeinkhez mérten folyamatos lesz.

Azoknál a termékeknél, ahol a jótállási jegyen fel van tüntetve a javítást végző márkaszerviz, kérjük az ilyen termékeket továbbra is a megadott márkaszervizbe juttassák el.

A szerviz ügyfélszolgálat helységében egy időben 1 ügyfél tartózkodhat. A belépés előtt kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát.

Biztonsági szempontból az ügyfél által megadott helyszínen történő Dell, HP és Lenovo Think sorozatú notebookok és PC-k javítást 2020. március 16-tól 2020. március 30-ig felfüggesztjük. A felfüggesztési határidő meghosszabbításáról a Kormányzati kommunikációtól és az elrendelt akcióterveknek megfelelően hozzuk majd meg a döntésünket.

Az Onsite típusú jótállással rendelkező készülékek javítását a fent megadott időszakban az alábbi módokon tudjuk vállalni:

  • Budapesti javítások esetén a Partner előzetesen egyeztetett időpontban személyesen behozza a hibás eszközt a budaörsi javítóközpontunkba, ahol a javítást meg tudja várni. Vagy a készüléket futárszolgálattal a saját költségünkre behozatjuk, majd a javítás után futárszolgálattal vissza is küldjük az Ön részére a megjavított eszközt.
  • Vidéki javítások esetén a készüléket futárszolgálattal a saját költségünkre behozatjuk, majd javítás után futárszolgálattal vissza is küldjük önnek a megjavított eszközt.


Köszönjük együttműködésüket és megértésüket ezen rendkívüli időszakban. Célunk továbbra is Partnereink maximális kiszolgálása és elégedettsége az aktuális körülmények és alkalmazandó szabályok betartása mellett.

Jó egészséget kívánunk minden Ügyfelünknek! 
CHS Hungary Kft. 

Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.