Új üzletfejlesztési igazgató a CHS-ben

2017.05.15.

A CHS Hungary Kft. csapatához 2017. május 5-én érkezett üzletfejlesztési igazgatóként Horváth Richárd.
  Horváth Richárd közel 15 évet az Intel Magyarországnál töltött, ahol kiskereskedelmi marketing manageri, üzletfejlesztési manageri, majd üzletfejlesztési igazgatói és szóvivői pozícióban dolgozott.

Horváth Richárd végzettségét tekintve angol tanár, nyelvész, tolmács és operatőr. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen diplomázott angol nyelv és irodalom szakon.

Pályáját az induló RTL Klubnál kezdte, ahol a semmiből állított elő teljesen működő irodát 3 hét alatt a kezdőcsapat meghatározó tagjaként. Pályafutása során hasonló kihívásokkal szembesült. Az Intelnél olyan embert kerestek, aki megoldó létrehozó.

Richárd több nyelven beszél folyékonyan, ami nagyban segíti munkájában. Számára egy új feladatnál két kérdés merül fel: melyek a mérőszámok és mennyi ideje van a feladat teljesítésére.
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.