JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 279978
Gy. cikkszám: JBLT750BTNCBLK
Gyártó: JBL
Garancia: 1 év jogszabály szerint
A JBL TUNE 750BTNC vezeték nélküli fejhallgató erős JBL tiszta basszus hanggal és aktív zajszűrővel rendelkezik. A könnyű kivitel maximális kényelmet és hangminőséget kínál, miközben bármikor összecsukhatod és hordozhatod biztonságosan a táskádban. A 15 órás akkumulátor idő, amely csupán 2 óra töltéssel el lehet érni, aktív zajszűrést, vezeték nélküli lejátszást tesz lehetővé. Lehetőség van két Bluetooth®-eszközzel való csatlakozáshoz egyidőben. A többpontos kapcsolat biztosítja, hogy ne hagyj ki hívást, miközben videókat nézel a tableteden. A mellékelt audió kábellel folytathatod a zenehallgatást, ha az akkumulátor lemerül, de képes az akkumulátorral együttműködni, amely így a zajszűrő képességet akár 30 órán keresztül meghosszabbítja.
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth
JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth
JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth
Cikkszám: 279978
JBL TUNE 750 zajszűrős FEJHALLGATÓ (fekete), JBLT750BTNCBLK, Bluetooth
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.