Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 280596
Gy. cikkszám: SL-680100-BK-01
Gyártó: SPEEDLINK
Garancia: 1 év jogszabály szerint + 1 év gyártói helyszíni garancia
"A Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus vezeték nélküli egér vezérlést és maximális kényelmet nyújt még a legkeményebb csaták során is. Élvezze a hihetetlen ergonómiai kényelmet a gumírozott felület és az ujjpofa révén - és maximalizálja a vezeték nélküli szabadságot, hogy teljes mértékben összpontosítson küldetésére, miközben tele van adrenalinnal. Használja a dpi átváltó kapcsolót az érzékelő képpont-pontos lekérdezési sebességének beállításához és az orvlövész képességeinek teljes kihasználásához. Pontosan tudni fogja, hogy melyik dpi-beállítást használja, miközben négy lélegzetelállító színséma segítségével jeleníti meg. A gumírozott görgetőkerék mellett az egér könnyen hozzáférhető oldalgombokkal is rendelkezik. - Vezeték nélküli 5 gombos egér - LED megvilágítás 4 lélegzetelállító színben - Kiváló ergonómia a jobbkezes használatra - 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia akár 6 m hatótávolsággal - Pontos optikai érzékelő állítható felbontással 600 és 2400 dpi között - Kompakt nanovevő az egérben - Praktikus dpi kapcsoló az érzékelő gyors érzékenységének kapcsolásához - Ergonomikus kialakítás a hüvelykujj behúzásával a jobbkezes használatra - Könnyen hozzáférhető hüvelykujjgombok - Gumírozott felület - Be / ki kapcsolható LED megvilágítás - Gyors, illesztőprogram nélküli telepítés"
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér
Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér
Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér
Cikkszám: 280596
Speedlink SL-680100-BK-01 Fortus fekete-piros vezeték nélküli gaming egér
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...

Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.