Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 280583
Gy. cikkszám: SL-680012-BK
Gyártó: SPEEDLINK
Garancia: 1 év jogszabály szerint + 1 év gyártói helyszíni garancia
"Merüljön el a kihívásokkal teli játékkalandokba és a sporteseményekbe a Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB vezetékes gamer egérrel. Akár MOBA-ba, MMO-ba, ARPG-be vagy FPS-be játszik, a tizenkét programozható gomb, valamint a piros gyorsvilágító gomb bármilyen helyzetre felkészíti Önt. Az oldalsó gombok a jobb hüvelykujjával történő gyors hozzáférés érdekében vannak elhelyezve. Testreszabhatja az összes gombkötést, hogy megfeleljen a személyes játékstílusának, és kifinomult makrókat hozhat létre. A TARIOS csúcskategóriás játékérzékelője max. A 24 000 dpi felbontású (interpolált) felbontás a törésgátló reakcióit villámgyors képernyőképernyős válaszokká alakítja. Konfigurálható fényhatása 16,7 millió színválasztékkal biztosítja a megfelelő hangulatot az akciódús csaták során. - USB gamer egér RGB megvilágítással - 12 programozható gomb együtt DPI kapcsoló és gyorsgyújtó gomb a gyilkos előnye érdekében a MOBA-kban és az MMO-kban - Fényhatások 16,7 millió színválasztékkal - A színek, makrók és gombok az összes szoftvert testreszabhatók - Csúcskategóriás 12.000 dpi (akár 24.000 dpi interpolált) Pixart 3360 játékérzékelő - 1000Hz lekérdezési arány - Súlyszabályozó rendszer, 3 további súlyokkal - Gumi bevonat a maximális tapadásért - Sima, súrlódásmentes csúszótalp - Fonott kábel"
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér
Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér
Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér
Cikkszám: 280583
Speedlink SL-680012-BK Tarios RGB fekete USB vezetékes gaming egér
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.