Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 280589
Gy. cikkszám: SL-680011-BK
Gyártó: SPEEDLINK
Garancia: 1 év jogszabály szerint + 1 év gyártói helyszíni garancia
"A Reticos RGB gaming egér hihetetlen és futurisztikus kinézetű. Elképesztő kiegészítője a gaming szobájának a 16.7 millió színben, a gyémánt vonalas kialakításon keresztül csillogó, több effekttel szolgáló egér. Használja ki a szofvert, hogy konfigurálja a színbeállítást, hogy hangulatának megfelelő, személyre szabott makrókat érjen el. Továbbá személyre szabhatja a 6 programozható gombot - amelyek tökéletes távolságban állnak a jobbkezeseknek - hogy megfelelő legyen a gaming stílusához mérten és mindent kézben tartson, amit a játék kínál. A Retico magas érzékenységű gaming szerzorával (max. 10.000dpi) tűpontossággal fordítja a reakcióit. És köszönhetően a gumírozott, csúszásmentes rétegnek, nem fog kicsúszni a kezéből, még a legintenzívebb játéknál sem. - USB gaming egér RGB világítással - 6 ergonomikusan elhelyezett, programozható gomb, DPI kapcsolóval - Elképesztő gyémántvonalas kialakítás - Szembetűnő alak - 16.7 millió színopciós fényeffekt - Színek, makrók és gombok - szoftveresen személyre szabhatók - Magas érzékenységű 5000dpi-s (akár 10.000dpi-s interpolálva) Pixart 3325 gaming szenzor - 1000Hz lekérdezési frekvencia - Gumírozott bevonat a maximális tapadáshoz - Sima, súrlódásmentes csúszótalpak - Fonott kábel"
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér
Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér
Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér
Cikkszám: 280589
Speedlink SL-680011-BK Reticos RGB fekete vezetékes gaming egér
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.