TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 285168
Gy. cikkszám: 12-1222/B
Gyártó: APPLE
Garancia: 1 év szervizgarancia


A Twelve South HiRise MacBook készülékhez esztétikus kialakítással rendelkezik, állítható méretei pedig lehetővé teszik, hogy kiválaszd a számodra megfelelő magasságot, ahogy kényelmesen asztali számítógépként használhatod a notebookodat. A HiRise szilikonborítású, V alakú karokkal rendelkezik, amelyek olyan biztosan tartják a MacBook készüléket, ahogy a gumiabroncsok tapadnak az aszfaltra. A V alakú karok maximális szellőzést tesznek lehetővé a Mac számára.

A HiRise rugós oszlopa rendkívül könnyűvé teszi az állvány magasságának állítását. Emeld fel MacBook készüléked asztalról, hogy a képernyőre összpontosíthass, vagy növeld meg a magasságát, hogy a külső monitorhoz igazítsd a legkényelmesebb kétmonitoros elrendezés érdekében.

Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air
TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air
TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air
Cikkszám: 285168
TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.