ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 310476
Gy. cikkszám: ACFRE00092A
Gyártó: ARCTIC
Garancia: 1 év (kötelező) + 4 év (gyártói garancia)

A Liquid Freezer II-t független szakértők számos alkalommal tesztelték, és díjazták teljesítményéért, áráért és csendes működéséért. Minden várakozást felülmúl, és új mércét állított fel a kompakt vízhűtés területén. A Liquid Freezer II emellett elnyerte a 2020-as Európai Hardver Díjat is legjobb folyadékhűtőért a 240-es változatban.

 

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY


A minden egyben hűtés a teljes hűtési igényt kielégíti - még az Intel® és az AMD® legerősebb processzorainak esetében is. Könnyedén teljesít, több mint 200 W hő elvezetésével, ezért lehet a processzort hűvösen tartani még extrém túlhajtás esetén is. Ami a vezető hűtőgyártók versenyképes termékeit illeti, a Liquid Freezer II mind a teljesítmény, mind a zajszint tekintetében lehagyja őket.

 

 

HATÉKONY, SAJÁT FEJLESZTÉSŰ SZIVATTYÚ


Sok versenytársunkkal ellentétben nagyon sokat fektettünk a vízszivattyú fejlesztésébe. Ennek eredményeként jelentősen csökken a zúgás és nagyobb a hatékonyság. A többi alkatrészhez hasonlóan ez is PWM által szabályozott, ami jelentősen alacsonyabb zajszinthez vezet alacsony és tipikus terhelés mellett, de jóval alacsonyabb energiafogyasztáshoz is, ami 0,9 W alapjáraton, 2,5 W tipikus terhelésnél és maximum 5,3 W teljes terhelésnél az egész AiO számára.

 

 

HATÉKONY, SAJÁT FEJLESZTÉSŰ SZIVATTYÚ


Sok versenytársunkkal ellentétben nagyon sokat fektettünk a vízszivattyú fejlesztésébe. Ennek eredményeként jelentősen csökken a zúgás és nagyobb a hatékonyság. A többi alkatrészhez hasonlóan ez is PWM által szabályozott, ami jelentősen alacsonyabb zajszinthez vezet alacsony és tipikus terhelés mellett, de jóval alacsonyabb energiafogyasztáshoz is, ami 0,8 W alapjáraton, 2,3 W tipikus terhelésnél és maximum 4,8 W teljes terhelésnél az egész AiO számára.

 

 

PRÉMIUM OSZTÁLYÚ RADIÁTOR


A legtöbb más, minden egyben folyadékhűtés-gyártóval ellentétben, 38 mm vastag, nagy bordasűrűségű radiátorokat használunk. Ily módon nagyobb mennyiségű vizet lehet felhasználni az áramkörben, és a hűtési felület jelentősen megnövelhető.

 

A víz sokkal nagyobb hőkapacitással rendelkezik, mint az alumínium vagy a réz. Ez a modern processzorok ideiglenes turbó üzemmódjában lassabban és 5°C-kal alacsonyabb hőmérsékletemelkedéshez vezet.

 

CSENDES VRM VENTILÁTOR


A kis ventilátorok híresek arról, hogy kifejezetten hangosak, és nem túl tartósak. Mi kifejlesztettünk egy csendes és tartós átlós ventilátort kifejezetten a Liquid Freezer II-höz, és 100%-osan meg vagyunk győződve arról, hogy ez a 40 mm-es ventilátor ugyanolyan tartós, mint a többi rendszerventilátorunk. Ha nem éri el az elvárásait, ügyfélszolgálatunk a teljes egység cseréje nélkül ingyenesen és komplikációk nélkül küld Önnek egy helyettesítőt.

 

A ventilátor PWM vezérlésű, és szinte hallhatatlanul hűtheti a feszültségátalakítókat és az alapterületet akár 15°C-ig, különösen túlhajtási esetekben, elégtelen VRM-hűtés vagy gyenge légáramlás esetén, ezáltal folyamatosan nagy terheléseket tesz lehetővé. Ha elegendő a VRM hűtés, tetszés szerint kikapcsolható.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TÖMLŐK INTEGRÁLT KÁBELKEZELÉSSEL


A Liquid Freezer II szálerősítésű, hosszú EPDM csöve lehetővé teszi nagy házakba történő beépítését, és hatékonyan megakadályozza a hűtőfolyadék elpárolgását, így nem kell aggódnia a kompakt vízhűtési rendszer újratöltése miatt.

 

 

STATIKUS NYOMÁSRA OPTIMALIZÁLT VENTILÁTOR


A népszerű P ventilátorokat a gyárban már beépítették a kompakt vízhűtőrendszerbe, a következő előnyökkel:

 

 

 • Nagy statikus nyomás a jobb hűtési teljesítmény érdekében | 2,4 mm H2O
 • Bővített sebességtartomány | 200 - 1700 fordulat / perc
 • Alacsony energiafogyasztás | 0,12A
 • Kevesebb rezgés és gumi ütközők > 95% -kal csökkent
 • Javított élettartam | 10 év garancia
 • Kiváló minőségű folyadékdinamikus csapágy
 • PWM szinkronizált szivattyú / ventilátor vezérléshez
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális
ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális
ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális
Cikkszám: 310476
ARCTIC COOLING CPU hűtő Liquid Freezer 420 II (vízhűtés), Univerzális
 • Adatok
 • Hasonló termékek
 • Tartozékok
 • Leírás
 • Csomagok
 • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.