59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro)

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 291215
Gy. cikkszám: 6970321904513
Gyártó: 59S
Garancia: 1 év jogszabály szerint + 1 év gyártói szervizgarancia
Mik az UVC LED sterilizálás előnyei ? Gyors és hordozható: ellentétben a minimum 10 perces kifőzéssel. Bármilyen anyagot lehet sterilizálni ( fémet mikrohullámban nem , ruha tönkremegy vagy a gőzben nedves lesz , stb . ) Közvetlenül támadja a baktériumokat , csírákat , lebontva azok DNS –t és RNA –ját. Környezetbarát , higany –és ózonmentes. Vannak hidegtűrő , melegtűrő és gyógyszer rezisztens baktériumok ( kergemarhakór , madárinfluenza , stb ) , de nem ismert UV ellenálló baktérium. 99,9 %-os sterilizálási hatékonyság. Hány baktérium lehet a szemüvegen, a pénztárcán, a telefonon, a kulcsokon, a notebook – on és a plüss játékokon vagy egyéb más használati tárgyainkon, vagy éppen az autónkban? A különböző tárgyakon, sok port és baktériumot tartalmazhatnak . A tudósok mérései szerint egy –egy tárgyon egy napi használat során 200-2000 baktérium kolónia is megtelepedhet . A tárgyak több , mint 70 %-án mutatható ki pl . hepatitis B vírus , hideg baktérium törmelék , E-coli és más mikroorganizmusok . A különböző anyagból készült tárgyakat nem könnyű tisztán tartani , különösen a nehezen elérhető részeket . Ezt a problémát oldja meg az UVC LED sterilizációs gyors eljárás , áthatolva a citomembránon , közvetlenül támadva a sejtmagot , lebontva annak DNS és RNA szerkezetét . Környezetbarát , higany –és ózonmentes . Vannak hidegtűrő , melegtűrő és gyógyszer rezisztens baktériumok ( kergemarhakór , madárinfluenza , stb ) , de nem ismert UV ellenálló baktérium. 99,9 %-os a sterilizálási hatékonyság.
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro)
59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro) 59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro) 59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro)
59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro)
Cikkszám: 291215
59S P55Y UVC LED Sterilizáló táska (Pro)
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.