Business Superbrands-díjas a CHS!

2016.05.03.

A CHS 2016-ban elnyerte a Business Superbrands elismerést.
Idén kilencedik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti cégek, márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján vállalatunkat, a CHS Hungary Kft.-t érdemesnek találták arra, hogy elnyerjük a Business Superbrands 2016 elismerést.
A Superbrands nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a cégek, márkák szakmai és pénzügyi előszűrése után, a bizottság értékelése 2016-ban is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai vállalkozásoknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet vállalatunk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt partnereink mindennapi választásához. A díj olyan pozitív visszajelzés a CHS Hungary Kft. tevékenységéről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.


Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.