CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete

Részletek megtekintéséhez és vásárláshoz bejelentkezés / regisztráció szükséges.
Cikkszám: 171650
Gy. cikkszám: ANR-317
Gyártó: CASE LOGIC
A modern és praktikus gurulós bőröndben elegendő hely van egy 17,3” laptopnak, egy tabletnek és mindennek, amelyre egy üzleti út során szükség lehet. A váltás ruhát egy külön bőröndrészbe teheti, akárcsak az iratokat. Ideális útitárs rövidebb üzleti utakra kabinbarát méretének és frappáns kialakításának köszönhetően. A minőségi anyaghasználat igazán időtálló befektetéssé teszi a Case logic 17,3” gurulós bőröndöt, mely kézen fekvő választás üzletembereknek.
Több mutatása
 
Információkérés
Tárgy:
Leírás:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete
CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete
CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete
Cikkszám: 171650
CASE LOGIC Gurulós Notebook táska, ANR-317, Fekete
  • Adatok
  • Hasonló termékek
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Csomagok
  • Linkek és letöltések
 
Ajánlat készítése
E-mail cím (';'-vel elválasztva többet is megadhat)  
Saját e-mail cím (titkos másolat)
Ár (Nettó) HUF  
Megjegyzés
Levél küldése folyamatban...
Összehasonlító
Még nem tett egy terméket sem az összehasonlítóba.
Különböző cikkeket automatikusan kategóriákba rendezve egy csokorba gyűjthet, hogy aztán tulajdonságaik alapján az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza. A cikklistában és a cikkek részletes oldalán az ("Összehasonlítóba tesz") ikont használva lehet segítségére ez a funkció.